Αγαπητοί γονείς,

Μας ζητήσατε να μετατρέψουμε μια αίθουσα διδασκαλίας σε play-room, για να βοηθήσουμε τα παιδιά της προδημοτικής και αυτό κάναμε. Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα παιδιά έχουν μια πρώτη επαφή με την Αγγλική γλώσσα και κυρίως, με τον προφορικό λόγο. Μέσα από παιγνίδι και τραγούδι και τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων (D.V.D, C.D player, projector) τα παιδιά περνούν το χρόνο τους ευχάριστα. εποικοδομητικά και παίρνουν τις βάσεις της Αγγλικής Γλώσσας, έτσι ώστε οταν θα πάνε στην Α΄τάξη Δημοτικού να μην έχουν κανένα πρόβλημα με τη γλώσσα αυτή.

Αυτό που δεν προβλέψαμε είναι οτι θα  έπρεπε να είχαμε ετοιμάσει δύο τέτοιες αίθουσες, διότι είχαμε μεγάλη ανταπόκριση. Σας ευχαριστούμε.

Δίδακτρα:

  • Παιδιά  από τεσσάρων χρόνων μέχρι την προδημοτική ηλικία  €50 για όλη τη σχολική χρονιά.
  • Παιδιά της Πρώτης και Δευτέρας Δημοτικού για Αγγλικά και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές: €30 το μήνα ( 2 ώρες την εβδομάδα). Όσα παιδιά εγγραφούν μέχρι τέλος Ιουνίου οι πρώτοι τρεις μήνες είναι €50.
  • Παιδιά Τρίτης και Τετάρτης Δημοτικού για πρώτη χρονιά Αγγλικά και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές μαζί: €50 το μήνα ( 3 ώρες την εβδομάδα).
  • Παιδιά που είναι στο επίπεδο Primary, Preliminary, Εlementary στα Αγγλικά μπορούν τώρα να κάνουν και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές με €80 το μήνα (5 ώρες την εβδομάδα).

Η διεύθυνση του Φροντιστηρίου μας για να δείξει έμπρακτα την ευγνωμοσύνη του σε εσας τους γονείς που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας, σας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία εκμάθησης χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Μπορείτε να παρακολουθήσετε και τις επτά ενότητες ( Concepts of Information Technology(IT), Using the Computer and Managing Files, Word Processing, Spreadsheets, Database, Presentation, Information and Communication) και να πάρετε το τελικό δίπλωμα στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές με μόνο €400.  Η διάρκεια των μαθημάτων και το ωρολόγιο  πρόγραμμα θα γίνει σε συνεννόηση μαζί σας, για να μην επηρεάζει άλλες υποχρεώσεις σας. Αριθμός ατόμων ανά τάξη από πέντε μέχρι οκτώ.